News

← Tüm Başlıklar
Vali Dağlı’nın Düzce OSB’deki fabrika ziyaretleri

Vali Dağlı’nın Düzce OSB’deki fabrika ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile Samsun’a atanan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, daha önce programlanan OSB’deki fabrika ziyaretleri programını sürdürdü.  Vali Dağlı, OSB’de Covid-19 süreci içinde 1 Haziran tarihi itibariyle normal çalışma dönemine geçen üç fabrikayı ziyaret etti.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’ya fabrika ziyaretlerinde, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ile Bölge Müdürü Aylin Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Saydam,  Özkan Çakır eşlik etti. Vali Dağlı ve heyet önce ERMOP sanayi ürünleri fabrikasını ziyaret ettiler. Firma sahibi Erdal Demircioğlu ile İdari İşler Sorumlusu Nevruz Barut, Dağlı ve heyete fabrikadaki üretim konusunda bilgi verdiler ve üretim sahasını gezdirdiler. İkinci ziyaret ise BEMİ Ahşap Oyuncak fabrikasına yapıldı. Burada da firma sahibi Ali Kanburoğlu ile Genel Müdür Yaşar Kamil Küçükosman heyeti ağırladı ve üretim süreci hakkında bilgi verdiler. Günün son ziyareti ise FUNNY Gıda Sanayi fabrikasına yapıldı. Firma sahibi Muzaffer Leblebici Vali Dr. Zülkif Dağlı ve beraberindeki heyete faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerin verimli geçtiğini ifade eden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu şu görüşlere yer verdi: “ Öncelikle Valimiz Zülkif Dağlı’nın Samsun’a atanmasının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Düzce’deki hizmetlerinden ötürü de teşekkür ediyoruz. Valimizin, tayininin çıkmasına karşın önceden programlanan ziyaretleri iptal etmeyerek gerçekleştirmesi bizi çok duygulandırmış ve onurlandırmıştır. Ziyaret edilen üç fabrikamızın firma sahiplerine bizi ağırladıkları ve bilgilendirdikleri için de teşekkür ediyoruz”

Ziyaretlerin ardından genel bir değerlendirme yapan TSO Başkanı Tuncay Şahin şu görüşlere yer verdi: “Herkesin malumu bu sürecin en önemli ayağı ekonomidir. Üretimle kazanabiliriz, başarabiliriz. Ziyaret ettiğimiz fabrikalarda bunu gördük. Salgına karşı tüm tedbirler alınarak üretime devam ediliyor. Tüm fabrikalarımıza, girişimcilerimize üretim gayretlerinden ötürü teşekkür ederiz”   

http://www.duzceosb.org.tr/detay/vali-dagli’nin-osb’deki-fabrika-ziyaretleri