Haberler

← Tüm Başlıklar
Düzce Valisi Cevdet Atay ve beraberindeki heyet Ermop Fabrikasını ziyaret etti.

Düzce Valisi Cevdet Atay ve beraberindeki heyet Ermop Fabrikasını ziyaret etti.

Düzce Valisi Cevdet Atay ve beraberindeki heyet Ermop Endüstriyel Paspas Sanayi Fabrikasını ziyaret etti.Fabrikanın faaliyet alanları hakkında yetkililerinden bilgi alan Sayın Valimiz, üretim alanlarında incelemelerde bulundu.

 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılının 'Afet ve Tatbikat Yılı' ilan edilmesi çerçevesinde Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan Ermop Sanayi Ürünleri Üretim fabrikasında deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta

Düzce Valisi Cevdet Atay ve protokol temsilcileri de yer aldı. Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde yapılan tatbikat, sirenlerin çalmasıyla başladı.

Fabrikada yapılan tatbikatın da verimli geçtiğini ifade eden Vali Atay, "Tatbikatı yerinde gördük, çok da memnun olduk. Vatandaşlarımız hazırlıklı. Özellikle 'çök-kapan-tutun' pozisyonuna vatandaşlarımız alıştı. Bunu artık aklımızdan çıkartmamamız gerekiyor. Çök, kapan ve tutunu hayatımızın her alanında unutmamamız gerekiyor. Bu bilinci yaygınlaştırmak için tatbikatlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

"Tatbikat, çalışanlarımızın bilgilerini güncellemek için iyi bir fırsat oldu"

  

Fabrika müdürü Nevruz Barut ise personellere belirli zamanlarda doğal afetlere ilişkin eğitimler verdiklerini belirterek, "AFAD ile birlikte fabrikamızda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat, çalışanlarımızın bilgilerini güncellemek için iyi bir fırsat oldu. Çünkü deprem bölgesinde yaşıyoruz ve depremi hiçbir zaman unutmamamız gerektiği bilincinde olan bir firmayız. O yüzden bu deprem tatbikatını başarıyla gerçekleştirdik. Tatbikat sonrasında ise Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yangın tatbikatı yaptık. Firmamız Ermop zaten 6 aylık periyotlarla yangın ve deprem tatbikatı yapan bir firma" dedi.

 

https://www.iha.com.tr/duzce-haberleri/fabrika-calisanlarina-deprem-gercegi-tatbikatla-anlatildi-3716821/