Haberler

← Tüm Başlıklar
ERMOP & ERtuMOP Reinigungstextilien Amsterdam Interclean 2024

ERMOP & ERtuMOP Reinigungstextilien Amsterdam Interclean 2024

Ermop, Türkiye'nin ilk mop üreticisi olup, 26 yıldır Interclean Amsterdam fuarına katılmaktadır. Ermop & Ertumop Reinigungstextilien, Amsterdam Interclean 2024 fuarına katılım sağlamış ve yeni ürünü Gecko Pro Set ile İnovatif Ürünler kategorisinde yer almıştır. Dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçilere ve müşterilere yeni ürünler ve sistemler tanıtılmış, çeşitli yeni iş birlikleri geliştirilmiştir. ERMOP, her zaman olduğu gibi, yeni ve sürdürülebilir ürün grubuyla fuarda etkili ürün tanıtımını sürdürmektedir.

 

       

 

Ermop’un fuardaki standı, hem mevcut müşteriler hem de potansiyel iş ortakları tarafından yoğun ilgi gördü. Gecko Pro Set, sunduğu yenilikçi çözümler ve üstün performans özellikleri ile dikkat çekti. Ermop yetkilileri, bu ürünün temizlik endüstrisinde devrim niteliğinde bir adım olduğunu vurguladı.

 

Interclean Amsterdam Innovation awards yarışmasında Ermop Gecko Pro Set Ergonomic & Workforce Design kategorisinde yerini aldı.

 

Fuarda gerçekleştirilen sunumlar ve canlı demolar, ziyaretçilerin ürünlerin kullanım alanları ve avantajları hakkında detaylı bilgi edinmelerini sağladı. Ermop, sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle, çevre dostu çözümler sunmaya devam ediyor.

Ermop’un başarılı fuar katılımı, yeni iş ortaklıklarının kurulmasına ve mevcut ilişkilerin güçlenmesine önemli katkı sağladı. Şirket, sektördeki yenilikçi yaklaşımı ve kaliteli ürünleri ile global pazardaki konumunu daha da sağlamlaştırmayı hedefliyor.